Innovatie, de kracht van Hakron

Wij zijn Hakron. In 1968 is ons familiebedrijf opgericht en sindsdien zijn we uitgegroeid tot een innovatieve en betrouwbare producent en leverancier van producten voor de beton- en woningbouw. Wij ontzorgen je, helpen je bij het halen van je planning en zorgen dat je binnen je budget blijft.

Over ons Specialiteiten Werkmaatschappijen MVO Ons kantoor

Over ons

Innovatie, de kracht van Hakron
Hakron Nederland B.V. is sinds 1968 toeleverancier van producten voor betonconstructies, bekistingen en woningbouw. Ons bedrijf bestaat uit enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, werkend in een dynamisch en goed geoutilleerd bedrijf. Een uitgebreide en vakkundige buitendienst zorgt voor persoonlijke adviezen op maat.

Hakron is in deze periode uitgegroeid tot een prominente speler binnen Nederland en timmert ook in België hard aan de weg. Deze vooraanstaande positie hebben we bereikt op basis van een aantal belangrijke pijlers: een compleet assortiment, praktische, hoogwaardige en innovatieve producten, deskundig advies en betrouwbare levering. Door voortdurend overleg met de bouwwereld weten we precies welke materialen er nodig zijn en welke eisen hieraan gesteld worden. Kwaliteit, duurzaamheid, praktische toepasbaarheid en arbeidstijdbesparing zijn hierbij de belangrijkste eigenschappen.

Hakron speelt creatief in op jouw vragen en bedenkt vernieuwende oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Innovatie is dan ook een onderscheidend kenmerk van het Hakron-assortiment, waarbij altijd voorop staat: de praktijk dient als uitgangspunt.

Onze kernwaarden:

  • Trendsetter
  • Partnerschap
  • Familie

Specialiteiten

Het Hakron-assortiment bevat o.a.:

  • deuvelsystemen
  • wapeningssystemen
  • hijsen en stellen
  • ophangsysteem voor betonnen gevelelementen
  • Draintec, multifunctioneel drainagesysteem
  • waterkerende systemen zoals voegenbanden, zwelbanden, injectieslangen
  • maar ook centermaterialen, dekkingafstandhouders, bekistingssystemen/materialen, sparingen en stortonderbrekingen, instortvoorzieningen, dilatatieprofielen, schuimbanden, oplegvilten, metselbenodigheden, veiligheids/bevestigingsmaterialen.


We zijn praktische denkers en doeners. Deze werkwijze leidt tot prettige en langdurige relaties met onze afnemers en producenten. Onze medewerkers zijn gepokt en gemazeld in de bouwwereld en staan met beide benen op grond. Klaar om ook jou van dienst te zijn!

Werkmaatschappijen

Hakron Nederland B.V. is onderdeel van de Hakron Groep. Hieronder vallen al onze werkmaatschappijen (Hakron Nederland, Hakron België, Hakron-Terwa, Hakron Houtbouw en Certacon) welke allemaal actief zijn in de beton- en woningbouw. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Binnen onze werkmaatschappijen is er veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo is er in het gezellige bedrijfsrestaurant een ruime keuze aan gezonde en verse voeding. Hierbij wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van lokale leveranciers. Een goed uitgeruste gym draagt bij aan de vitaliteit van alle medewerkers. Alle interne transportmiddelen zoals hef- en reachtrucks zijn elektrisch aangedreven, we maken deels gebruik van houtvezelpallets en we proberen zo papierloos mogelijk te werken. Ons moderne bedrijfspand is compleet gasloos. Het dak van het gebouw is voorzien van maar liefst 1.050 stuks zonnepanelen. En natuurlijk ontbreken de diverse laadpalen voor auto’s niet.

Socials

Volg ons op onderstaande social media:

Heb je een vraag over onze producten?

Neem dan contact met ons op via ons e-mailformulier, of bel ons op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur.

Bel ons E-mail ons

Op ons kun je bouwen

Ons team van ervaren technisch adviseurs helpen je met het de beste en meest economische oplossing voor je werk. Zowel in de werkvoorbereiding op kantoor, maar ook met de uitvoering op de bouwplaats. Waar nodig worden de mouwen opgestroopt en de verwerking gedemonstreerd.