Installatietechniek

Ook als je werkt in de installatietechniek kies je voor Hakron productoplossingen! Je kent ons wellicht van ons uitgebreide productengamma voor beton-, ruw- en afbouw. Een belangrijk onderdeel zijn al jarenlang de KRASO waterdichte doorvoeren. Voor de installatiebranche wordt dit nog verder uitgebreid.

Neem contact op
Hakron en Kraso samen op de Bouwbeurs 2023.
KRASO Samenwerking Snelle levering Download catalogus KRASO Contact installatietechniek KRASO productfoto's

KRASO gas- en waterdichte doorvoeren

Al sinds 1981 ontwikkelt KRASO als vooruitstrevende Duitse producent  in nauw contact met haar Europese distributiepartners, innovatieve oplossingen voor het afdichten van doorvoeren en kabels, alsmede drukwaterdichte inbouwelementen voor de (beton)bouw, installatie- en elektrotechnische bedrijven.

Samenwerking Hakron en KRASO

Als specialist in toelevering van de bouw en installatiebranche is Hakron Nederland B.V. al geruime tijd de Nederlandse partner van KRASO. Met goed opgeleide medewerkers adviseert Hakron de beton verwerkende aannemerij, prefab-betonproducenten en installateurs. Ook bedrijven welke gericht zijn op de energietransitie ontdekken steeds meer de gebruiksvriendelijke producten van KRASO.

Snelle levering en technische ondersteuning 

Hakron houdt voorraad van alle gangbare standaard KRASO-producten en kan deze met eigen vervoer snel leveren op je bouwplaats of magazijn. Daarnaast kent het KRASO-assortiment ook veel klant-specifiek maatwerk. Hiervoor biedt Hakron je technische ondersteuning aan om ook bij lastige aansluitingen tot een goede adequate oplossing te komen. Een snel offertetraject en een korte productietijd kenmerken de hands-on houding die de combinatie KRASO/Hakron aanneemt richting haar afnemers.

Catalogus KRASO waterkerende doorvoeren

Download de Hakron/KRASO catalogus 01|2023 en bekijk de innovatieve en bruikbare afdichtingsoplossingen voor jouw bouwproject.

Een groot deel van deze producten tref je ook aan in onze online catalogus, daar kan je ook direct een offerte aanvraag indienen.

Technisch adviseurs voor installateurs

Als installateur vragen over onze productoplossingen? Vraag het onze specialisten!
Neem voor technisch advies contact op met: Marcel van der Wijk (Noord Nederland = rayon 1 en 5) of Emille van Beekveld (Zuid Nederland = rayon 2, 3 en 4).

Marcel van der Wijk
Technisch adviseur buitendienst
06-53605080
Emille van Beekveld
Technisch adviseur buitendienst
06-23751195

Socials

Volg ons op onderstaande social media:

Contact verkoop

Voor vragen kun je terecht bij onze afdeling verkoop.

0341 27 88 10

Wij werken met vaste medewerkers van de verkoop binnen- en buitendienst per regio om je sneller van dienst te zijn. Wil je direct in contact komen met je contactpersoon van de buitendienst? Vul hieronder je postcode in: