Het perfecte BIM-model met Hakron BIM-objecten!

Hakron ondersteunt je bij het BIM-proces. Al onze BIM-objecten voor Revit zijn beschikbaar in LOD400 op BIMobject.com of te downloaden via Google Drive. Op maat inzetbaar in diverse fases van het bouwproces. Voor IFC-bestanden kun je contact met ons opnemen.

BIM
BIM AutoCAD Revit Tekla Contact engineering

BIM-objecten van Hakron-producten


Wij bieden professionele gebruikers zoals constructeurs, BIM-engineers en werkvoorbereiders kosteloos haar bibliotheek met BIM-objecten aan. Zowel losse BIM-objecten als de complete verzameling is op www.bimobject.com/hakron te downloaden.

BIM-bibliotheek
De Hakron BIM-bibliotheek omvat heel veel intelligente families en productgroepen, op LOD 400 detailniveau. De objecten zijn gereed voor geo- en parametrisch design en op aanvraag voor IFC beschikbaar. Enkele voorbeelden van productgroepen die als BIM-objecten beschikbaar zijn: Boutankers, Comax-stekkenbakken, DFI- element dilatatiebekisting t.b.v. vloeren, dwarskrachtdeuvels, Konnektie-ankers en –einden, T-slotankers, sparingsbuizen en voegenbanden. De Hakron BIM-bibliotheek zal steeds verder worden uitgebreid.

AutoCAD

AutoCAD is een tekenprogramma uit 1982 van het Amerikaanse bedrijf Autodesk, wat nog steeds jaarlijks wordt geupdate naar nieuwe versie. Al wordt er steeds minder getekend voor de bouw- en ontwerpwereld, er zullen er komende jaren nog altijd mensen en bedrijven zijn hierbij zweren en die er mee werken.

Ook hierin hebben we een zeer compleet arsenaal aan producten door de jaren heen getekend. Omdat niet álle tekeningen meer up-to-date zijn, sturen we deze toe op aanvraag van het specifieke product, zodat we de tekening nog kunnen controleren op juistheid, voor deze verzonden wordt. Aarzel niet om deze op te vragen.

Revit

Alle Hakron BIM-objecten zijn verrijkt met relevante data en kunnen op maat ingezet worden voor diverse fases van het bouwproces. De Hakron BIM-objecten zijn in Autodesk Revit via “Type Catalog” binnen te halen of als overzichtelijke Revit-verzameling.

Tekla

Ook als je Tekla Structures gebruikt, kan je gebruik maken van Hakron modellen: diverse producten zijn te vinden op het Tekla Warehouse. Mocht je een product nodig hebben dat er net niet bij staat, neem dan contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Klik hier om naar de Tekla Warehouse te gaan en je uel-bestand(en) te downloaden.