Emballage

Hakron Groep werkt met een digitaal afleversysteem (LMS) voor de in bruikleen zijnde EURO-pallets en randen, vervoert door eigen transport van Hakron of door haar transportpartners. Onderstaand een toelichting over het LMS-systeem en de verrekening.

Emballage EUR-pallets en palletranden
Logistiek Management Systeem Infographic Emballage Algemene voorwaarden Vrachtkosten regeling LMS voorbeeld bon

Logistiek Management Systeem (LMS)

Onlangs heeft de Hakron Groep haar logistieke service uitgebreid met Logistiek Management Systeem (LMS), hierdoor worden alle leveringen gelijk digitaal vastgelegd en aan de besteller bevestigd. Hiermee is het voor alle partijen duidelijk en inzichtelijk, wat de actuele emballagestand is.

In dit LMS afleverdocument zijn de naam van de ontvanger (met handtekening), de ordernummers, het emballagesaldo en foto’s van de aflevering zichtbaar. Onderstaand vind je een infographic met een korte en duidelijk uitleg over dit proces.

Per 1 oktober 2023 zullen wij alle emballage (EURO pallets en palletsranden) op nul zetten, zodat we vanaf dat moment in contact kunnen treden met desbetreffende collega’s.

Infographic Emballage
Infographic Hakron NL Emballage (3).pdf

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden_button

Vrachtkostenregeling tot 1 oktober 2023

Vrachtregeling_button

LMS voorbeeld bon
LMS voorbeeld bon

Contact verkoop

Voor vragen kun je terecht bij onze afdeling verkoop.

0341 27 88 10

Wij werken met vaste medewerkers van de verkoop binnen- en buitendienst per regio om je sneller van dienst te zijn. Wil je direct in contact komen met je contactpersoon van de buitendienst? Vul hieronder je postcode in: