Al op meer dan honderd bouwplaatsen toegepast: onze Pile-Safe Paalkopbeveiliging

2023-03-09, Productnieuws

De bouwsector doet er alles aan om bouwplaatsen steeds veiliger te maken. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Mooi voorbeeld is de Pile-Safe, een door ons ontworpen veiligheidsproduct, ontstaan door vragen vanuit de dagelijkse praktijk.

Pile-Safe Paalkopbeveiliging Hakron
Door Hakron ontworpen Veilig en eenvoudig 7 voordelen Afbeeldingen Pile-Safe

Door Hakron ontworpen

Een mooi voorbeeld is de Pile-Safe, een door ons ontworpen veiligheidsproduct dat is ontstaan door vragen vanuit de dagelijkse praktijk. Pile-Safe is de als eerste ontwikkelde paalkopbeveiliging en het doet ons deugd dat andere marktpartijen het product graag kopiëren om bij te blijven bij ons innovatiekracht. We zijn niet voor niets: Trendsetters in de Bouw!

Veilig en eenvoudig

Je plaatst de Pile-Safe eenvoudig op stekeinden bij paalkoppen, hiermee wordt ernstig letsel voorkomen. Een innovatieve productoplossing die inmiddels op heel veel bouwplaatsen door heel Nederland wordt toegepast. Daar zijn wij als ontwerper best een beetje trots op en dankbaar voor. Belangrijkste echter: het werkt en maakt de bouw weer een stukje veiliger!

7 voordelen van de Pile-Safe Paalkopbeveiliger

  1. Een veiligere werkomgeving. De Pile-Safe is voorzien van een stalen bodemplaat (kleine stalen plaat bovenzijde en volledige stalen plaat binnenzijde) voor valbescherming. Hiermee wordt ernstig letsel voorkomen.
  2. Signaalfunctie: goed zichtbaar door de opvallende gele of witte kleur.
  3. Herbruikbaar (en na levenscyclus eenvoudig te scheiden onderdelen om af te voeren), dus goed voor het milieu en de portemonnee.
  4. Getest en beproefd.
  5. Op aanvraag met je eigen bedrukking of logo verkrijgbaar (bestelvoorwaarden van toepassing).
  6. Leverbaar in drie formaten, afhankelijk van de diameter
  7.  

👉 Bestel de Pile-Safe hier.