KRASO waterdicht doorvoeren whitepaper

2023-06-23, Productnieuws

Hakron Nederland is al jarenlang de Nederlandse partner van KRASO. In totaal beschikt Hakron over meer dan 50 KRASO-producten met talloze varianten voor elke situatie. Meer weten? Download dan de whitepaper!

White paper KRASO
De kracht van KRASO Download Whitepaper Contact installatietechniek Contact verkoop

De kracht van KRASO

Hakron Nederland B.V is al vele jaren de trotse partner van KRASO in Nederland. Met meer dan 50 verschillende KRASO-producten en een breed scala aan varianten voor elke situatie, heeft Hakron een uitgebreid assortiment. Of het nu gaat om standaardproducten of specifiek maatwerk, bij Hakron vind je de oplossingen van KRASO die je zoekt.

De producten van KRASO zijn direct uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn in Harderwijk. Dit betekent dat je snel kunt beschikken over de gewenste producten, zonder lange wachttijden. 

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van de samenwerking met KRASO? Ontdek dan de uitgebreide selectie van KRASO-producten in onze whitepaper. Van innovatieve oplossingen tot bewezen betrouwbaarheid, onze adviseurs staan klaar om je te ondersteunen bij al je projecten.

Download Whitepaper

Wil je meer informatie ontvangen over de oplossingen van KRASO? Lees dan onze whitepaper.

Whitepaper KRASO waterdichte doorvoeren

Technisch adviseurs voor installateurs

Als installateur vragen over onze productoplossingen? Vraag het onze specialisten!
Neem voor technisch advies contact op met: Marcel van der Wijk (Noord Nederland = rayon 1 en 5) of Emille van Beekveld (Zuid Nederland = rayon 2, 3 en 4).

Marcel van der Wijk
Technisch adviseur buitendienst
06-53605080
Emille van Beekveld
Technisch adviseur buitendienst
06-23751195

Contact verkoop

Voor vragen kun je terecht bij onze afdeling verkoop.

0341 27 88 10

Wij werken met vaste medewerkers van de verkoop binnen- en buitendienst per regio om je sneller van dienst te zijn. Wil je direct in contact komen met je contactpersoon van de buitendienst? Vul hieronder je postcode in: