KRASO klemdichtringen

2023-09-27

Doorvoeren rond een leiding water- en gasdicht afdichten? KRASO klemdichtringen van Hakron maken het eenvoudig. Montage zonder momentsleutel; een dopsleutel volstaat. Unieke moeren met hoor- en voelbare “klik” voor het juiste aandraaimoment. Voorkom lekkages en ervaar het gemak. Lees meer over de voordelen in onderstaand bericht.

Hakron, KRASO, klemdichtringen, afdichtringen doorvoeren, gasdicht, waterdicht, installatie,
Wat is het? Gas- en waterdicht Zonder momentsleutel Bekroond product Video's Contact installatietechniek Contact verkoop

KRASO klemdichtringen

KRASO klemdichtringen pas je toe om doorvoeren rond een leiding water- en gasdicht af te dichten. Ze zijn voorzien van de unieke KRASO DKM moeren met geïntegreerd aandraaimomentcontrole! Je hebt geen momentsleutel meer nodig - eenvoudig aandraaien met een gewone dopsleutel tot je een klik hoort! Geen risico op te vast aandraaien of vastlopen van de moer meer en de montage is simpel . KRASO klemdichtringen kunnen ook opnieuw los- en vastgedraaid worden, handig als je toch nog een aanpassing wil doen. Bekroond met de Red Dot Design Award!

Gas- en waterdicht afdichten

KRASO klemdichtringen pas je toe om doorvoeren rond een leiding water- en gasdicht af te dichten. Hakron biedt een compleet programma klemdichtringen uit EPDM met roestvast staal (A2-kwaliteit). Voorzien van de unieke moeren (DMK) waarmee je zonder momentsleutel monteert, een gewone dopsleutel volstaat.

Aandraaien zonder momentsleutel

Uniek zijn de moeren (KRASO DKM) met geïntegreerd aandraaimomentcontrole.

Wat deze moeren bijzonder maakt, is dat het gebruik van een momentsleutel niet meer nodig is. Met een gewone dopsleutel kunnen de moeren worden aangedraaid tot het moment waarop een hoorbare klik wordt waargenomen - dat is het exacte aandraaimoment. Dit biedt volledige controle en voorkomt overmatig aandraaien of vastlopen. De  montage van KRASO-producten is hierdoor nog eenvoudiger.

Nog een voordeel: de KRASO DKM moeren kunnen indien gewenst weer los en opnieuw vastgedraaid worden, ook weer zonder momentsleutel.

Bekroond door vakjury

De innovatieve KRASO DKM-moer is bekroond met de Red Dot Design Award 2022 in de categorie 'innovatieve producten'. Een internationale jury van 50 ontwerpspecialisten, bouwkundige ingenieurs en architecten heeft deelnemende producten beoordeeld op functionaliteit, esthetische vormgeving, gebruiksgemak, duurzaamheid en levensduur. De KRASO DKM-moer voldeed aan alle criteria van de jury en werd erkend als een product dat de basis legt voor positieve veranderingen in de industrie.

Technisch adviseurs voor installateurs

Als installateur vragen over onze productoplossingen? Vraag het onze specialisten!
Neem voor technisch advies contact op met: Marcel van der Wijk (Noord Nederland = rayon 1 en 5) of Emille van Beekveld (Zuid Nederland = rayon 2, 3 en 4).

Marcel van der Wijk
Technisch adviseur buitendienst
06-53605080
Emille van Beekveld
Technisch adviseur buitendienst
06-23751195

Contact verkoop

Voor vragen kun je terecht bij onze afdeling verkoop.

0341 27 88 10

Wij werken met vaste medewerkers van de verkoop binnen- en buitendienst per regio om je sneller van dienst te zijn. Wil je direct in contact komen met je contactpersoon van de buitendienst? Vul hieronder je postcode in: