KRASO KDS doorvoeren

2023-09-27, Productnieuws

KRASO KDS kabeldoorvoeren van Hakron: eenvoudig zelfs jaren later nog extra kabels doorvoeren. Gas- en waterdicht en te combineren met alle gangbare systemen. Lees onderstaand meer over de voordelen van het KDS-systeem voor jou!

Hakron, KRASO, KDS, doorvoeren, gasdicht, waterdicht., installatie
KDS kabeldoorvoer Toepassing KDS Gas- en waterdicht Kabels ook jaren later nog door te voeren Voor prefab en in situ Voordelen KDS video Contact installatietechniek Contact verkoop

KRASO KDS kabeldoorvoeren

KRASO KDS kabeldoorvoeren van Hakron zijn universeel toepasbaar en een alles-in-één oplossing voor verschillende behoeften op het gebied van kabeldoorvoer voor de installateur, aannemer of onderaannemer. Bij de bouw of renovatie en eenmaal aangebracht kunnen ook jaren later nog extra kabels doorgevoerd worden.

Toepassing   

KRASO KDS wordt toegepast in situaties waarbij een groot aantal kabels in een gebouw of schacht moet binnenkomen. Hierbij kunnen de kabelgoten direct worden aangesloten. Het KDS systeem wordt vaak gebruikt bij de nieuwbouw of renovatie van ziekenhuizen, datacenters en grote infraprojecten.

Gas- en waterdicht

Een belangrijk voordeel van het KDS-systeem is de mogelijkheid om de modules flexibel aan elkaar te klikken, wat veel flexibiliteit geeft. Combineerbaar met alle gangbare systemen, waardoor het naadloos wordt geïntegreerd in bestaande infrastructuren. Het systeem biedt een gas- en waterdichte oplossing dankzij de viervoudige KRASO-afdichting.

Kabels ook jaren later nog door te voeren

Betrouwbaar vanwege het breukbestendige massieve wandmateriaal, voor extra zekerheid en duurzaamheid. Een slim, uitgebreid en flexibel kabel-invoersysteem maakt KDS geschikt is voor complexe bouwprojecten zoals openbare gebouwen, klinieken, technische en wetenschappelijke instellingen en gebouwen in de industriële en commerciële sector. Door de KDS blind aan te brengen is het eenvoudig om achteraf (zelfs jaren later) nog diverse kabels door te voeren.

Voor prefab en in situ

Het KDS systeem biedt vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor technische gebouwinrichtingen. Het kan zowel horizontaal als verticaal worden gecombineerd en kan onder een hoek van 45° worden gemonteerd met behulp van voorgemonteerde consoles. Bovendien is het systeem verkrijgbaar voor zowel prefab wanden als voor op het werk gestorte wanden.

Voordelen KDS systeem

  • Compatibel met alle gangbare systemen.
  • Gas- en waterdicht dankzij de viervoudige KRASO-afdichting.
  • Zekerheid door breukbestendig massief wandmateriaal.
  • Slim, uitgebreid en flexibele kabel invoersysteem voor complexe nieuwbouw of renovatie.
  • Biedt de mogelijkheid om ook jaren later nog een kabel aan te brengen.
  • Vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor technische gebouw inrichtingen: horizontaal en verticaal combineerbaar, montage onder een hoek van 45°, voor geprefabriceerde wanden etc.
  • Talrijke accessoires maken het KRASO KDS kabeldoorvoersysteem een compleet, universeel toepasbaar systeem.

    Ga naar product in online catalogus

Technisch adviseurs voor installateurs

Als installateur vragen over onze productoplossingen? Vraag het onze specialisten!
Neem voor technisch advies contact op met: Marcel van der Wijk (Noord Nederland = rayon 1 en 5) of Emille van Beekveld (Zuid Nederland = rayon 2, 3 en 4).

Marcel van der Wijk
Technisch adviseur buitendienst
06-53605080
Emille van Beekveld
Technisch adviseur buitendienst
06-23751195

Contact verkoop

Voor vragen kun je terecht bij onze afdeling verkoop.

0341 27 88 10

Wij werken met vaste medewerkers van de verkoop binnen- en buitendienst per regio om je sneller van dienst te zijn. Wil je direct in contact komen met je contactpersoon van de buitendienst? Vul hieronder je postcode in: