In memoriam Jan van der Wijk

2023-02-06

Afgelopen vrijdagmorgen bereikte ons het droevige bericht dat onze oud-medewerker en oud-collega Jan van der Wijk na een ziekbed is overleden. Jan heeft de leeftijd van 75 jaar bereikt.

Jan van der Wijk

In memoriam

Jan is in 1975 in dienst gekomen van Hakron Nunspeet N.V. en heeft samen met zijn collega’s van het eerste uur de fundamenten gebouwd van de huidige organisatie. Na zijn aanstelling werden de noordelijke provincies als rayon aan hem toevertrouwd en werd Jan met zijn unieke stijl van advisering en klantcontact al snel een pijler van het groeiende bedrijf.

In 2002 heeft zijn zoon Marcel de taken als rayonmanager overgenomen, nadat Jan aangaf na zijn herstel van een ernstige complicatie aan zijn aorta niet meer terug te willen keren in zijn functie als rayonmanager. In de periode na 2002 heeft Jan nog diverse interim taken uitgevoerd voor Hakron alsmede voor gelieerde bedrijven en ging hij ongeveer 10 jaar geleden met pensioen.

We zijn Jan dankbaar voor de vele jaren dat hij onze bedrijven vertegenwoordigd heeft, en zullen hem blijven herinneren zoals hij op de foto staat; genietend van ’t leven!

Helaas heeft hij te weinig mogen genieten van zijn vrije tijd na zijn werkzame leven.

Medewerkers Hakron Groep
Directie TAP Groep
Directie Hakron Nederland B.V
Henk van ‘t Slot