Coming soon! Wij lanceren een nieuwe werkmaatschappij

2023-01-19

Nog heel even geduld! Binnenkort vertellen we je meer

Nieuwe werkmaatschappij Hakron
Nieuwe werkmaatschappij BouwBeurs Waar en wanneer Gratis toegangskaarten

Duurzaam en een ideale combinatie

Alvast een tip van sluier: het is duurzaam en een perfecte aanvulling op onze andere werkmaatschappijen. We vertellen nog niet precies wat, maar hou onze socials in de gaten of kom een kijkje nemen op de Bouwbeurs in Utrecht begin februari!

BouwBeurs 2023

Al jarenlang zijn wij exposant op de BouwBeurs. Hier willen wij jou als bezoeker graag inspireren, trends en ontwikkelingen met je bespreken en samen bouwen aan de toekomst. Ook in 2023 ontmoeten we je hier graag! Zet het in je agenda en bestel vandaag nog je toegangskaart(en).

Waar en wanneer

Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: 6 t/m 10 februari 2023

Gratis toegangskaarten

👉 Bestel hier je gratis toegangskaart(en).  
Ook tijdens de beursdagen kun je deze gratis toegangskaarten aanvragen. Je ontvangt na je aanmelding direct een e-mailbericht van de beursorganisatie. 

Aandachtspunten:
Als je op bovenstaande link klikt staat de code voor gratis kaarten al ingevoerd, je hoeft dus zelf geen code meer in te voeren.

Je kan voor een onbeperkt aantal personen kaarten aanvragen, maar daarbij wel slechts 1 kaart per persoon/ e-mailadres. Een e-mailadres dat al is gebruikt kan je niet nog een keer voor een andere kaart gebruiken. Dus voor iedere toegangskaart moet je wel steeds een uniek e-mailadres invullen.