Nieuw: Catalogus 24

2024-01-15, Algemeen nieuws, Productnieuws

Catalogus 24 van Hakron is verschenen! In deze editie zijn voor het eerst ook handige QR-codes opgenomen. Waarom dit handig is voor jou? Lees hieronder meer over de voordelen!

Hakron catalogus 24
Nieuw! Handige QR-codes Bespaar tijd Advies nodig? Gedrukt exemplaar ontvangen? Download Catalogus 24 Altijd actueel; online catalogus Contact verkoop

NIEUW: productcatalogus 24

De productcatalogus 24 van Hakron  is ontworpen met jouw gemak in gedachten en bevat een breed overzicht van ons productengamma voor beton- en woningbouw. Een opvallende toevoeging aan deze gloednieuwe catalogus is de introductie van QR-codes bij de producten.

QR-code bij ieder product

Deze QR-codes leiden je met één klik direct naar het product in onze online catalogus. Je hebt dan direct toegang tot heel veel online informatie over de producten. Je krijgt dieper inzicht in de technische details en toepassingsmogelijkheden. Gedetailleerde informatie, zoals afmetingen, specificaties, leverbare varianten en extra foto’s en/of tekeningen. Ook beschikbare downloads zoals product-, veiligheids- en montagebladen en KOMO-certificaten tref je bij de online productinformatie aan.

Handig; offerte online aanvragen

Een ander handig aspect van de QR-codes is de mogelijkheid om direct online een offerte aan te vragen. Met een paar eenvoudige stappen kun je de gewenste producten in je winkelwagen plaatsen en het bestelproces voltooien zonder de catalogus te verlaten. Dit bespaart je kostbare tijd.

Advies en ondersteuning

Bij dit productengamma bieden we je ook onze uitgebreide expertise en ondersteuning aan. Onze deskundige adviseurs van zowel binnen- als buitendienst helpen je graag voor oplossingen bij jouw vragen, ook veel maatwerk voor jouw project is mogelijk. Er is ook een uitgebreide bibliotheek met BIM-objecten van diverse producten voor werkvoorbereiders en voorschrijvers.

Gratis gedrukt exemplaar ontvangen?

Productcatalogus 24  is zowel off- als online beschikbaar. De catalogus is gedrukt op FSC gecertificeerd papier. Dat is een internationale keurmerk met strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties.

Het gratis gedrukte exemplaar brengt onze technisch adviseurs buitendienst graag bij je langs, zie hiervoor ook onze contactgegevens en rayonkaart onderaan dit bericht.

Download Catalogus 24

Liever geen drukwerk in het kader van duurzaamheid en/of papierloos werken?
Download dan Catalogus 24 als PDF-bestand.

Altijd actueel? Online catalogus!

Een gedrukte catalogus blijft natuurlijk een momentopname. Altijd actueel is onze online catalogus, deze wordt continu voorzien van de laatste informatie.

Contact verkoop

Voor vragen kun je terecht bij onze afdeling verkoop.

0341 27 88 10

Wij werken met vaste medewerkers van de verkoop binnen- en buitendienst per regio om je sneller van dienst te zijn. Wil je direct in contact komen met je contactpersoon van de buitendienst? Vul hieronder je postcode in: