Werken bij Hakron

Wij bieden een enorme diversiteit aan werk. Doordat onze holding TAP Groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen is er ook altijd genoeg uitdaging en zijn er genoeg kansen om door te groeien.

Bekijk hier de vacatures
Waar wij voor staan Onze groep en afdelingen Collega's aan het woord Arbeidsvoorwaarden Doorgroeimogelijk- heden Sollicitatieprocedure Jouw werkomgeving Contact HR

Waar wij voor staan

Waarom je bij ons wilt werken? Nou, dat is simpel. Bij ons staat het werkgeluk voorop. Dat betekent dat wij hier samen met jou aan bouwen. 

Als trendsetters in de bouw zijn wij continue in beweging, houden van een uitdaging en gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten en met onze collega's. Wij bieden inhoudelijk uitdagend werk, die we op een no nonsens manier aanpakken met een hecht team van de leukste collega's. Binnen ons familiebedrijf word je ingezet op je sterke punten, waardoor er ruimte is om elkaar aan te vullen.

Onze kernwaarden met betrekking tot het werkgeverschap zijn:

 • Uitdaging
 • Duurzame relaties
 • Pro activiteit
 • Team
 • Innovatief
 • Groei en ontwikkeling
 • Vitaliteit

Onze groep en afdelingen

Hakron Nederland is onderdeel van de Hakron groep. Deze groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen, namelijk Hakron Nederland, Hakron België, Hakron Services, Hakron-Terwa en Certacon. Voor Hakron Nederland hebben we de afdelingen verkoop binnendienst, buitendienst, engineers en supply chain. Daarnaast worden zij ondersteund door de stafafdelingen van de holding TAP Groep. 

Collega's aan het woord

Benieuwd wat onze collega's er van vinden om bij ons te werken? Hieronder lees je de ervaring van Arjan Pluimers, Manager supply chain.

'Ik was op zoek naar een omgeving met veel dynamiek. En dit heb ik zeker gevonden bij Hakron. Vanaf dag één voel ik mij hier welkom. Ik kan mezelf zijn, heb veel leuke collega's, de open communicatie ervaar ik als erg prettig. Er wordt ook geluisterd en nieuwe ideeën worden aangemoedigd. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij Hakron voor mij zo leuk.'

Arbeidsvoorwaarden

Als werkgever vinden wij het onze taak om goed voor je te zorgen. En daar horen dan ook goede arbeidsvoorwaarden bij.

 • veel vrije dagen: bij een fulltime dienstverband krijg je 12-ATV dagen en 25 vakantiedagen;
 • een uitdagende rol binnen een dynamische organisatie waar de lijntjes kort zijn;
 • ruim 100 leuke collega`s;
 • werken in een gloednieuw kantoor in Harderwijk met een inhouse gym;
 • elke dag een lekkere verse lunch en de hele dag vers fruit;
 • een goed salaris;
 • een laptop van de zaak;
 • korting op je zorgverzekering;
 • een duurzame prettige werkomgeving gericht op jouw toekomst;
 • En niet onbelangrijk: leuke personeelsuitjes, zoals een zomer- en kerstevenement, borrels en andere activiteiten. 

Doorgroeimogelijkheden

Werken bij Hakron betekent dat we samen gaan voor een langdurige carrière. Wij worden blij van proactiviteit. Een initiatief of een goed idee omarmen wij. Je krijgt dan ook volop de ruimte om dit vervolgens op te pakken en verder uit te rollen. Zo werk je bij ons met plezier en kun je het beste uit jezelf halen.

Leven lang leren
Onze medewerkers zijn de basis van ons bedrijf. Wij investeren graag in jouw toekomst. Het volgen van een opleiding of cursus is dan ook zeker mogelijk!

Carriëremogelijkheden
Wij hebben veel lange dienstverbanden waar we er trots op zijn. Regelmatig komt het voor dat er medewerkers doorgroeien naar een nieuwe functie. Neem onze collega René als voorbeeld. Begonnen als magazijnmedewerker en nu logistiek manager. Wil je meer weten over jouw doorgroeimogelijkheden? Vraag ernaar tijdens je sollicitatiegesprek. 

Sollicitatieprocedure

Dit zijn de stappen van onze sollicitatieprocedure. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

1. Solliciteer
Solliciteer via onze website, of stuur onze afdeling HR een mail. We gaan jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en nemen dan contact met je op.

2. Eerste gesprek
We willen graag persoonlijk kennis met jou maken om elkaar beter te leren kennen.

3. Vervolggesprek(ken)
Deze keer gaan we graag wat dieper in op de functie. Het kan zijn dat je directe collega's gaat ontmoeten die jou nog meer kunnen vertellen over de inhoud van de functie en het bedrijf.

4. Voorstel
Indien we de gesprekken beide als positief hebben ervaren doen we je graag een voorstel.

5. In dienst
Akkoord? Leuk! Welkom bij Hakron.