verkoop@hakron.nl | België

   
Home Nieuws Contact Producten Engineering Downloads Over Hakron
Hakron Engineering
engineering

Product assortiment


prefab beton waterdicht duurzaam epdm anker geluid dilatatie veilig luchtdicht ufo loodvervanger kraso


Catalogus download

Hakron beton- en woningbouw catalogusnieuws | Dila Foam TA 29

Dila Foam TA 29

2016-03-09, Hakron Nunspeet B.V.

Hakron introduceert Dila Foam TA 29, een fijncellig, natuurkundig vertakt polyethyleen schuim met een zeer fijne en gelijkmatige celstructuur.

Dila Foam TA 29 wordt toegepast als afdichting van dilatatievoegen in de grond- weg- en waterbouw, waarbij de gehele voeg tussen de beide moten wordt voorzien van Dila Foam TA 29 om ruimte voor uitzetting in de voeg te verwezenlijken. Een dilatatievoeg heeft tot doel doorgaande (watervoerende) scheuren in een betonnen constructie zoveel mogelijk te voorkomen. Scheuren kunnen ontstaan door trekspanningen in de constructie door onder andere ongelijke zettingen, krimp, kruip en temperatuurverschillen. De voeg heeft daarnaast ook een grond-, vuil- en/of waterkerende functie. Dila Foam TA 29 wordt ook toegepast als voegvulling ter plaatse van dilatatievoegen bij het aanbrengen van een verloren bekisting in bruggen- en wegenbouw.

Dila Foam TA 29 heeft een standaard plaatafmeting van 2000 x 1000 mm en standaarddikte van 5, 10, 20, 30 of 40 mm. Op aanvraag leverbaar in diverse andere diktes, oplopend met 5 mm. Dila Foam TA 29 is ook leverbaar in stroken of naar wens in projectmatig vormen (bijvoorbeeld rond). Download de PIB.

Dila Foam TA 33
Naast  Dila Foam TA 29 (densiteit 29 kg/m3) heeft Hakron Dila Foam TA 33 (densiteit 33 kg/m3) in haar assortiment. Dila Foam TA 33 is naast de standaard uitvoering ook leverbaar in twee brandvertragende varianten (in tegenstelling tot Dila Foam TA 29). Download de PIB.

Airex S 32.50
Naast de Dila Foam varianten is er nog een derde variant: Airex S32.50, een elastisch kunststofschuim. In basis heeft Aires S32.50 dezelfde toepassingsmogelijkheden als Dila Foam, waarbij Airex S32.50 een wat flexibeler materiaal is. Het rondtrekken van het Airex S32.50 gaat wat eenvoudiger en het wordt daarom ook vaker rondom buizen/afvoeren toegepast. Download de PIB.

Dila Foam TA 29 1


Dila Foam TA 29 2


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Laatste nieuws

Pile-Safe paalkopbeveiliging

Hakron innoveert met Ritplan

Out of the box.

Download nieuwe catalogus 22 en Woningbouwcatalogus


Vacatures

(junior) Engineer

Stagiair marketing

Vrachtwagenchauffeur - Magazijnmedewerker

Technisch talent/engineer

Engineer (Certacon)

Calculator (Certacon)

ICT Process Manager D365FO


Beurs agenda

■ agenda is leeg


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek