verkoop@hakron.nl | België

   
Home Nieuws Contact Producten Engineering Downloads Over Hakron
Hakron Engineering
engineering

Product assortiment


prefab beton waterdicht duurzaam epdm anker geluid dilatatie veilig luchtdicht ufo loodvervanger kraso


Catalogus download

Hakron beton- en woningbouw catalogusnieuws | Hakron presenteert Trelleborg Waterstops

Hakron presenteert Trelleborg Waterstops

2015-11-12, Hakron Nunspeet B.V.

Hakron vertegenwoordigt zowel in Nederland als BelgiŽ de Trelleborg-producten voor het segment ďCut and Cover TunnelĒ. Het waterdichtingspakket wordt door Hakron gepresenteerd in de brochure ďTrelleborg elastomeer waterstopsĒ.

Wij Nederlanders hebben altijd een gevecht met het water gehad om ‚Äúde voeten droog te houden‚ÄĚ. ¬†Bij het maken van een waterdichte constructie treden diverse problemen op. Afdichtingsproblemen treden vaak daar op waar betonconstructies te groot zijn om in een keer gestort te worden. Zorgen dat de constructie waterdicht is, is dan ook van het grootste belang voor bouwdelen die blootgesteld worden aan waterdruk, zoals tunnels, sluizen, parkeergarages en aquaducten. Voor deze toepassingen zijn speciale afdichtingen ontwikkeld om waterdichte voegen te garanderen.¬†

Trelleborg Ridderkerk B.V. is een wereldwijd actieve producent van rubber-dilatatieprofielen. Met de ondersteuning vanuit de engineersafdeling van Trelleborg, draagt Hakron zorg voor de advisering, verkoop en on-site begeleiding van primaire en secundaire waterdichtingsproducten zoals Waterstops (binnenliggende-, buitenliggende- en klemvoegenbanden), ACME- en VA-profielen. Ook zogenaamde calamiteitsprofielen zijn onderdeel van het pakket. 

Hakron ontzorgt ook bij het aanbrengen: het vulkaniseren van rubber-voegprofielen kan worden uitgevoerd door dochteronderneming Innofix. Met de advisering en levering door Hakron en dienstverlening van Innofix is de planning goed op elkaar afgestemd en kunt u snel weer doorwerken! 

Tekeningen: voor met name constructeurs en bedrijfsbureaus  biedt de afdeling Engineering van Hakron 2D- en/of 3D-CAD-tekeningen uit eigen CAD-bibliotheek en 3D-BIM-objecten aan (engineering@hakron.nl / 0341 -27 88 40).

Download de brochure

Hakron presenteert Trelleborg Waterstops 1


Hakron presenteert Trelleborg Waterstops 2


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Laatste nieuws

Pile-Safe paalkopbeveiliging

Hakron innoveert met Ritplan

Out of the box.

Download nieuwe catalogus 22 en Woningbouwcatalogus


Vacatures

(junior) Engineer

Stagiair marketing

Vrachtwagenchauffeur - Magazijnmedewerker

Technisch talent/engineer

Engineer (Certacon)

Calculator (Certacon)

ICT Process Manager D365FO


Beurs agenda

■ agenda is leeg


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek