verkoop@hakron.nl | België

   
Home Nieuws Contact Producten Engineering Downloads Over Hakron
Hakron Engineering
engineering

Product assortiment


prefab beton waterdicht duurzaam epdm anker geluid dilatatie veilig luchtdicht ufo loodvervanger kraso


Catalogus download

Hakron beton- en woningbouw catalogusnieuws | Hakron Nunspeet B.V. en Walraven B.V. unieke samenwerking in de bouw- en installatiewereld.

Hakron Nunspeet B.V. en Walraven B.V. unieke samenwerking in de bouw- en installatiewereld.

2013-11-01, Hakron Nunspeet B.V.

Hakron Nunspeet B.V. breidt per 1 november 2013 haar leveringsprogramma uit met de installatietechnische producten van Walraven B.V. met de daarbij behorende technische ondersteuning.

Download CATALOGUS Hakron Installatiesystemen

Deze strategische samenwerking voldoet aan de steeds groter wordende vraag naar een totaalaanbod voor zowel bouwkundig- als installatietechnische producten op projectmatige basis. Deze bundeling van kennis en kunde biedt voor de klant grote voordelen op het gebied van logistieke beheersing, inkoop, administratie, duurzaamheid en vermindering van faalkosten.

De producten van Walraven vinden via de groothandel hun weg naar de eindgebruiker. Hakron spitst zich uitdrukkelijk toe op een specifiek segment: de integrale aanpak van projecten. Voor wat betreft de Walraven-producten gaat het hierbij met name om twee systemen: BIS Bevestigingssystemen en BIS Brandwerende systemen.

Pascal van Herk, commercieel directeur van Hakron licht toe: Er is bij opdrachtgevers in de woning-, utiliteits- en civiele bouw behoefte naar een totaalaanbod van ontwerp, bouw, beheer, onderhoud en exploitatie. De bouwkundig- en installatietechnische aannemers spelen hierop in door projecten integraal aan te nemen. Vanuit Hakron hebben we deze ontwikkelingen met belangstelling gevolgd en zijn tot de conclusie gekomen dat we hierop, als innoverend bedrijf, moeten inspelen.

Logistiek is een speerpunt
Het toegenomen binnenstedelijk bouwen levert de nodige problemen voor bouwplaatsmanagers. Hakron stuurt in overleg met de klant zoveel mogelijk aan op just-in-time levering met eigen vervoer. De reducering van het aantal aanlevermomenten draagt bij aan het voorkomen van dichtslibben van wegen rondom de bouwplaats. De eigen chauffeurs van Hakron zijn daarnaast door ervaring bekend met de situatie op de bouwplaats.

Pascal van Herk: In een competitieve markt lijkt het interessant om enkel op prijs in te kopen. Als je echter verder kijkt, is op termijn meer inkoopvoordeel te halen door processen te bundelen of faalkosten te reduceren. Bijvoorbeeld door toeleveranciers vroegtijdig in het proces te betrekken en hierdoor knelpunten vroegtijdig te bespreken. Problemen worden hierdoor geëlimineerd, wat zijn weerslag heeft op de totale marge op het project. De samenwerking van Hakron en Walraven biedt toegevoegde waarde bij de integrale aanpak van een project.

Download BROCHURE Hakron Installatiesystemen

Download CATALOGUS Hakron Installatiesystemen

I: installatie.hakron.nl
T: 0341 – 27 88 86
E: installatie@hakron.nl

 

Hakron Nunspeet B.V. en Walraven B.V. unieke samenwerking in de bouw- en installatiewereld. 1


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Laatste nieuws

Pile-Safe paalkopbeveiliging

Hakron innoveert met Ritplan

Out of the box.

Download nieuwe catalogus 22 en Woningbouwcatalogus


Vacatures

(junior) Engineer

Stagiair marketing

Vrachtwagenchauffeur - Magazijnmedewerker

Technisch talent/engineer

Engineer (Certacon)

Calculator (Certacon)

ICT Process Manager D365FO


Beurs agenda

■ agenda is leeg


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek