verkoop@hakron.nl | België

   
Home Nieuws Contact Producten Engineering Downloads Over Hakron
Hakron Engineering
engineering

Product assortiment


prefab beton waterdicht duurzaam epdm anker geluid dilatatie veilig luchtdicht ufo loodvervanger kraso


Catalogus download

Hakron beton- en woningbouw catalogusnieuws | Statement m.b.t. Corona-virus

Statement m.b.t. Corona-virus

2020-03-16, Hakron Nunspeet B.V.

Geachte zakenrelaties, Als Hakron Groep houden we de ontwikkeling van de uitbraak van het Corona/Covid-19 virus nauwlettend in de gaten, en nemen we onze sociale verantwoordelijkheid serieus.

Dit betekent dat we onze maatregelen nemen om een potentieel effect op onszelf, onze families, onze samenleving, onze medewerkers van de Hakron groep en onze zakenrelaties te voorkomen.

We volgen de richtlijnen van de overheid en hebben preventieve maatregelen genomen, zowel intern als extern om verdere verspreiding van het virus binnen onze samenleving te voorkomen.

Als Hakron groep zijn we ons terdege bewust van het feit dat onze zakenrelaties vragen hebben omtrent de potentiele effecten die de omstandigheden kunnen hebben op onze samenwerking. Indien uw bedrijf bepaalde specifieke informatie nodig heeft in onze samenwerking of indien u een nieuwe vraag of behoefte heeft binnen onze samenwerking, vragen wij u om contact met ons op te nemen zodat wij zorg kunnen dragen voor de noodzakelijke antwoorden en/of behoeftes.

Op dit moment is Hakron Groep niet geraakt door problemen of vertragingen betreffende de uitleveringen van onze standaard of klant-specifieke producten en worden we ook niet geconfronteerd met langere levertijden. We beseffen ons echter terdege dat we ons in een uitzonderlijke situatie bevinden en daarom heeft risicomanagement in onze complete supply chain onze hoogste prioriteit. Van elke (algemene) ontwikkeling die gevolgen heeft voor onze supply chain en hieruit voortvloeiende uitleveringen van onze goederen, zullen wij u op de hoogte houden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen in Nederland en Belgiƫ en natuurlijk in de wereld betreffende het Corona virus.We volgen de instructies van de overheden in beide landen en uiteraard nieuwe instructies naar aanleiding van ontwikkelingen.

We hopen dat de situatie zich snel herstelt en dat we als samenleving terugkeren naar een normalere gang van zaken.Uiteraard staan we tot uw beschikking voor het beantwoorden van uw vragen, mocht u deze hebben aan ons.

Namens directies Hakron bedrijvenEigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Laatste nieuws

Handige Hakron productoplossingen bij Terrazzo Den Bosch

Bespaar tijd met Modula DUO betonconussen

Klant aan het woord: Aalt Schouten

KOMO-certificaat voor ISOPRO koudebrugonderbreking


Vacatures

Financieel administratief medewerker

Medewerker Montage en Afdichting Innofix - regio zuid

Medewerkers Montage en Afdichting Innofix

Junior Engineer

Engineer


Beurs agenda

■ agenda is leeg


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek